KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

( Kako na sledećim izborima osvojiti 30% poslaničkih mesta? )

Ovaj projekat nudi rešenje, kako Vi možete pomoći: sebi, narodu i državi, odnosno, kako možete osvojite vlast u R. Srbiji. Da bi pomogli sebi, narodu i državi, morate osvojiti vlast. Da bi osvojili vlast MORATE IZAĆI NA IZBORE!!!

Da bi osvojio vlast, morate dobiti POVERENJE GRAĐANA. Da bi dobili poverenje građana, morate građanima ponuditi projekte, KAKO REŠITI KONKRETNE PROBLEME? Da bi građanima ponudili projekte, kako rešiti konkretne probleme, MORAT IMATI PROJEKTE kako rešiti određene probleme.

Mi te projekte imamo, zato vam predlažemo da se dogovorite sa udruženjem „Udruženjem građevinskih inženjera Srbije – UGIS“ o korišćenju naših projekata. Naši projekti, mogu vama pomoći da dobio poverenje građana!!!!

Opširnije...

 

ZNANJE NA POKLON !!!

 • FARMA SVINJA
 • SKRAĆENI BIZNIS PLAN!!!

Ovaj plan nudi rešenje, kako, na ovoj ili sličnoj parceli, izgraditi farmu svinja i organizovati posao, da farma vlasniku doneti godišnji profit od 250.000 eura, a da vlasnik farme može da živi u: Beogradu, Parizu Moskvi, Njujorku ili na nekoj drugoj destinaciji.

Opširnije...

 

altPROJEKAT PLASTENIK!

KAKO DRŽAVA MOŽE POMOĆI RAZVOJ PLASTENIČKE PROIZVODNJE I KAKO MOŽE ZAPOSLITI 21.600 RADNIKA?

 

Ovaj projekat nudi rešenje, kako Vlada R. Srbije u saradnji sa lokalnom vlašću može pomoći razvoju plasteničke proizvodnje i kako može zaposliti 21.600 radnika na nivou republike , a 116 radnika na nivou opštine , u plasteničkoj proizvodnji povrća i cveća, po principu samozapošljavanja .

Opširnije...

 

alt

  • KUĆE SE RUŠE, PLAFONI PADAJU,
  • PROLAZNICI GINU, A VLAST ?
 • ( Ministarka Zorana Mihajlović ukinula licence! )

Ovaj projekat pokazuje: Da je Ministarka Zorana Mihajlović posredno poništila 50% inženjerski licenci, da je ponizila inženjere i da im je oduzela pravo na rad. Projekat pokazuje, kakvo je stanje građevinskih objekata u Srbiji, ko je kriv za ovakvo stanje, i šta treba uraditi da bi se stanje promenilo nabolje.

Opširnije...

 

alt

 • KAKO SPASITI ŽELEZARU SMEDEREVO?
 • Kako izabrati rukovodstvo željezare
 • koje će proizvoditi profit, a ne gubitke ?

 

Ovaj projekat nudi rešenje, kako izgraditi sistem, koji će omogućiti da naša državna i javna preduzeća, proizvode dobit a ne gubitke.

Opširnije...

 

 KAKO TAJKUNI DA OTKUPE SVOJE GREHOVE?

( Kako oporezovati tajkune? )

Ovaj projekat nudi rešenje: kako tajkuni da otkupe svoje grehove, kako obezbediti novac za pokretanje domaće proizvodnje, i kako penzionerima, profesorima, doktorima vratiti dostojanstvo i pravo na život.

Opširnije...

 

alt

 

 • ZAŠTO I KAKO TREBA SPASITI PIK BEČEJ?

Ovaj projekat nudi odgovor! Da li treba spasiti „Poljoprivredni kombinat PIK Bečej“ od propasti, i ako treba, kako to uraditi?

Opširnije...

 

altKAKO POKRENUTI PROIZVODNJU

- Kako zakonom podsticati izvoz-

Ovaj projekat, Projekat br. 1. „Kako zakonom podsticati izvoz" nudi rešenje, kako u Srbiji pokrenuti inustrijsku proizvodnju. Bez, pokretanja industrijske proizvodnje, svega i svačega, Srbija neće izaći iz ekonomske krize.

Opširnije...

 

altalt

Projekat br. 2.

Kako „Zakon o planiranju i izgradnji" proizvodi kriminal, korupciju i uništava građevinsku privredu ?

Ovaj projekat pokazuje, koliko je loš važeći Zakon o planiranju i izgradnji, koliko je loš Nacrt zakona o uređenju prostora i izgradnji, koliko je neznanje zakonopisca, koliki kriminal i korupciju proizvode ovi zakoni, i kako ovi zakoni uništavaju građevinsku privredu. Ovaj projekat, takođe nudi rešenje. Kako ove probleme rešiti.

Opširnije...

 

kriza-1Projekat !

KAKO SRBIJU IZVUĆI IZ EKONOMSKE KRIZE ?

Sve dosadašnje vlade R. Srbije, u poslednjih 25 godina, pokazale su da ne znaju rešiti ekonomske probleme Srbije, pa smo mi, Udruženje građevinskih inženjera Srbije -UGIS i udruženje Privrednici Srbije, napisali projekte, koji nude rešenje kako Srbija da izađe iz krize.

Opširnije...

 
Još članaka...

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina