ZNANJE NA POKLON !!!

 • FARMA SVINJA
 • SKRAĆENI BIZNIS PLAN!!!

Ovaj plan nudi rešenje, kako, na ovoj ili sličnoj parceli, izgraditi farmu svinja i organizovati posao, da farma vlasniku doneti godišnji profit od 250.000 eura, a da vlasnik farme može da živi u: Beogradu, Parizu Moskvi, Njujorku ili na nekoj drugoj destinaciji.

Opširnije...

 

altPROJEKAT PLASTENIK!

KAKO DRŽAVA MOŽE POMOĆI RAZVOJ PLASTENIČKE PROIZVODNJE I KAKO MOŽE ZAPOSLITI 21.600 RADNIKA?

 

Ovaj projekat nudi rešenje, kako Vlada R. Srbije u saradnji sa lokalnom vlašću može pomoći razvoju plasteničke proizvodnje i kako može zaposliti 21.600 radnika na nivou republike , a 116 radnika na nivou opštine , u plasteničkoj proizvodnji povrća i cveća, po principu samozapošljavanja .

Opširnije...

 

alt

  • KUĆE SE RUŠE, PLAFONI PADAJU,
  • PROLAZNICI GINU, A VLAST ?
 • ( Ministarka Zorana Mihajlović ukinula licence! )

Ovaj projekat pokazuje: Da je Ministarka Zorana Mihajlović posredno poništila 50% inženjerski licenci, da je ponizila inženjere i da im je oduzela pravo na rad. Projekat pokazuje, kakvo je stanje građevinskih objekata u Srbiji, ko je kriv za ovakvo stanje, i šta treba uraditi da bi se stanje promenilo nabolje.

Opširnije...

 

alt

 • KAKO SPASITI ŽELEZARU SMEDEREVO?
 • Kako izabrati rukovodstvo željezare
 • koje će proizvoditi profit, a ne gubitke ?

 

Ovaj projekat nudi rešenje, kako izgraditi sistem, koji će omogućiti da naša državna i javna preduzeća, proizvode dobit a ne gubitke.

Opširnije...

 

 

 

KAKO TAJKUNI DA OTKUPE SVOJE GREHOVE?

( Kako oporezovati tajkune? )

Ovaj projekat nudi rešenje: kako tajkuni da otkupe svoje grehove, kako obezbediti novac za pokretanje domaće proizvodnje, i kako penzionerima, profesorima, doktorima vratiti dostojanstvo i pravo na život.

Opširnije...

 

alt

 

 • ZAŠTO I KAKO TREBA SPASITI PIK BEČEJ?

Ovaj projekat nudi odgovor! Da li treba spasiti „Poljoprivredni kombinat PIK Bečej“ od propasti, i ako treba, kako to uraditi?

Opširnije...

 

altKAKO POKRENUTI PROIZVODNJU

- Kako zakonom podsticati izvoz-

Ovaj projekat, Projekat br. 1. „Kako zakonom podsticati izvoz" nudi rešenje, kako u Srbiji pokrenuti inustrijsku proizvodnju. Bez, pokretanja industrijske proizvodnje, svega i svačega, Srbija neće izaći iz ekonomske krize.

Opširnije...

 

altalt

Projekat br. 2.

Kako „Zakon o planiranju i izgradnji" proizvodi kriminal, korupciju i uništava građevinsku privredu ?

Ovaj projekat pokazuje, koliko je loš važeći Zakon o planiranju i izgradnji, koliko je loš Nacrt zakona o uređenju prostora i izgradnji, koliko je neznanje zakonopisca, koliki kriminal i korupciju proizvode ovi zakoni, i kako ovi zakoni uništavaju građevinsku privredu. Ovaj projekat, takođe nudi rešenje. Kako ove probleme rešiti.

Opširnije...

 

kriza-1Projekat !

KAKO SRBIJU IZVUĆI IZ EKONOMSKE KRIZE ?

Sve dosadašnje vlade R. Srbije, u poslednjih 25 godina, pokazale su da ne znaju rešiti ekonomske probleme Srbije, pa smo mi, Udruženje građevinskih inženjera Srbije -UGIS i udruženje Privrednici Srbije, napisali projekte, koji nude rešenje kako Srbija da izađe iz krize.

Opširnije...

 

altProjekat:

 KAKO SPREČITI PARTISKO ZAPOŠLJAVANJE ?

( Kako su političari pojeli 300.000 radnih mesta ! )

Ovaj projekat pokazuje, koliku ekonomsku štetu Srbiji prave politički lideri koji zapošljavaju svoje članove na izmišljena radna mesta, u javnim preduzećima i državnu administraciju, i nudi rešenje kako ovaj politički kriminal i korupciju zaustaviti. 

Opširnije...

 
Još članaka...

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina