Elementor Header
Privrednici su:

Trimo Inženjering D.o.o. Beograd

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

Trimo Inženjering D.o.o.  Beograd

Trimo inženjering je srpska kompanija osnovana 2002, kao deo internacionalne Trimo grupe koja uspešno posluje na više od pedeset tržišta sveta i direktno je prisutna u 25 zemalja Evrope. Naše matično preduzeće ove godine slavi pola veka godina dragocenog iskustva i svoje dobre prakse i tehnologije prenelo je i na kćerke-kompanije. Bavimo se inženjeringom, proizvodnjom krovova i fasada i montažom čeličnih objekata vrhunskog kvaliteta.

U Srbiji je do sada od naših materijala izgrađeno više stotina zgrada različite namene: proizvodnih pogona, industrijskih, poslovnih, trgovinskih objekata, hala i salona… Nudimo originalna i kompletna rešenja na području čeličnih montažnih zgrada, krovova i fasada, čeličnih konstrukcija, kontejnera i sistema za zvučnu izolaciju. Imamo sopstveni projektni biro i proizvodnju krovova i fasada u Šimanovcima, nadomak Beograda. Naši krovovi i fasade, efikasna i kompletna rešenja za objekte – od idejnog projekta do završenog objekta, kao i izgradnja po sistemu ključ u ruke, na zahtev klijenta  dostupni su u svakom trenutku. Svojim partnerima nudimo potpunu uslugu, od inicijalnog kontakta  do tehničke podrške i post-prodajnih usluga. Posedujemo sve potrebne ateste za primenu Trimo proizvodnog programa, kao i licence za izvoženje građevinskih radova i izradu projektne dokumentacije.

U Srbiji, naši osnovni proizvodi su fasadni i krovni paneli Trimoterm sa ispunom od mineralne vune Standard i Invisio, a u maju 2009, kao jedina kompanija u okviru Trimo grupe, pokrenuli smo i proizvodnju sendvič-panela P line by Trimo sa ispunom od tvrde poliuretanske pene, radi snabdevanja onog segmenta tržišta u kom specifični temperaturni zahtevi indikuju upotrebu sendvič – panela upravo sa poliuretanskom ispunom (biotehnološka, prehrambena, farmaceutska industrija).

Ova galerija slika pokazuje samo deo naŠih proizvoda i usluga, ostatak moŽete pogledati na našem web sajtu www.trimo.rs

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top