Elementor Header
Privrednici su:

Gradis D.o.o. Novi Sad

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

Gradis D.o.o.  Novi Sad

Građevinsko preduzeće GRADIS doo N. Sad. osnovao je 1995. godine u Vrbasu, kao kompanija za inzenjering, izvodjenje radova i projektovanje.

/

Osnivac i direktor je g-din Ljubomir Svorcan, dipl.ing.gradjevinarstva.

/

Dugogodišnje iskustvo i decenija uspešnog poslovanja, kao i neprestano usavršavanje i visoko stručan tim, obezbeđuju ekspeditivnu realizaciju, adaptirajući se zahtevima modernog društva. Ovakva politika preduzeća nam omogućuje da u potpunosti izađemo u susret raznolikim potrebama naših klijenata, kao i da uspešno odgovorimo na trendove novog milenijuma.

Pri realizaciji poslova uspostavljamo saradnju i angažujemo veliki broj kooperantskih preduzeća i poslovnih partnera sa kojima smo u stanju da obezbedimo uspešnu realizaciju projekata.

U želji da odrzimo i unapredimo kvalitet našeg poslovanja, od 13.07.2006. godine uveli smo sistem menadzmenta kvalitetom, usaglašen sa zahtevima standarda JUS ISO 9001:2001.

/

U nadi da ćemo i sa vama ostvariti kontakt i uspešnu poslovnu saradnju, srdačno vas pozdravljamo!

/

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.gradis.rs

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top