Elementor Header
Privrednici su:

GPD Banković Crna Trava

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

GPD Banković  Crna Trava

Preduzeće je osnovano 1987. godine kao OSGZR “Banković M. Boban” iz Crne Trave, i pod tim imenom je poslovalo do kraja 2005. godine. 2006. godine je izvršena preregistracija i od tada do danas, uspešno poslujemo kao GPD “Banković” d.o.o. iz Crne Trave.

Graditeljski zanos, vekovima unazad živi, uvek snažan i iznova ustreptao, pred svakim izazovom, ovde na Jugu Srbije, na padinama Čemernika, među Crnotravcima čiji je stvaralački dar nadaleko bio čuven još u osamnaestom veku.

Otelotvorenja umetnosti koju poseduju ovdašnji majstori gradnje, veličanstveni su spomenici znanja, hrabrosti, vizije budućnosti u kojoj nema granica i prepreka. Istorijski kontinuitet koji sadašnjost graditeljstva povezuje sa prošlošću, u najširoj perspektivi, Crnotravce svrstava u red onih koji će svojim naporom, snagom volje i umetničkim darom staviti pečat na mnoga zdanja, naselja i gradove. Doprinos Građevinsko-privrednog društva ”Banković” da se u građevinarstvu u nas, naše prava mera između folklornih i modrnih trendova, meriše istorija i oni koji je budu pisali. Bankovići će se truditi da gradnja i najobičnije porodične kuće, bude podignuta u odgovarajućoj meri, na stepen umetničkog dela koje će odisati životom i biti spomenik realistične umetnosti…

/

Ova galerija slika pokazuje samo deo našeg dosadašnjeg rada a ostatak mo-ete pogledati na našem web sajtu www.bankovic.rs

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top