Elementor Header
Privrednici su:

TOPERS D.o.o.

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

TOPERS D.o.o.

Graževinsko preduzeće BEST IZGRADNJA N. Sad preduzeće za visokogradnju i niskogradnju, inženjering, trgovinu, proizvodnju i usluge d.o.o., sa sedištem u Novom Sadu, Trg republike br.10/III. Od osnivanja preduzeća 1990. godine do danas smo orijentisani na sve građevinske radove: niskogradnje (mašinski i ru?ni iskop, podbušivanje saobraćajnica i puteva); visokogradnje (izgradnja stambeno poslovnih objekata, izgradnja industrijskih objekata, sanacija oštećenih građevinskih objekata) kao i zanatskih radova (molersko-farbarski, parketarski, instalaterski, limarski i bravarski). Ulaganje u osnovna sredstva i stručnu radnu snagu je konstantna, što dovodi do izvođenja najspecifi?nijih građevinskih radova za najeminentnije investitore.

/

Takođe se bavimo proizvodnjom, prodajom i transportom gotovog betona, uz redovno ispitivanje kvaliteta, proizvodnjom i prodajom fert gredica svih dimenzija (atest od strane ovlašćene institucije), prodajom i uslužnom obradom glatkog i rebrastog obrađenog betonskog gvožđa svih profila (kompjuterizovana linija za sečenje i savijanje armature) , iznajmljivanjem i transportom građevinske mehanizacije, transportom i prodajom ostalog građevinskog materijala.

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda, usluga, mehanizacije i opreme a ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.xxx

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top