Elementor Header
Privrednici su:

LIKASISTEM D.O.O. Beograd

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

LIKASISTEM D.O.O.  Beograd

LIKASISTEM D.O.O. , preduzeće za proizvodnju, gradnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu, osnovano je od strane Nedeljka Bogdanovića još davne 1974. godine i razvilo se iz male zanatske radionice metalne struke koja se zvala METALPLAST.

/

Godinama, LIKASISTEM je rastao i razvijao se šireći oblasti svoje delatnosti. Danas je to savremena kompanija koja zapošljava oko 150 radnika i ima proizvodni i poslovni prostor ukupne površine oko 50.000 m?. , a ostvaruje uspešne poslovne kontakte sa mnogobrojnim preduze?ima kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

LIKASISTEM je društvo sa ograničenom odgovornošću čija je delatnost pre svega proizvodnja, usluge i trgovina. U svom sastavu ima sledeće radne jedinice :

– DRVOPRERADA
– METALOPRERADA
– AUTOKABLOVI
– AUTOCENTAR
– TRGOVINA

LIKASISTEM je dinamično preduzeće koje se stalnim ulaganjem sredstava i znanja neprekidno razvija i proširuje uz tendenciju proširenja postojeće proizvodnje i osvajanja i uvoženja novih tehnologija i proizvodnih programa.

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.xxx

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top