Elementor Header
Privrednici su:

Oaza projekt Beograd

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

Oaza projekt  Beograd

Projektovanje i izrada sistema za zalivanje travnjaka i zelenih površina, 

Naše delatnosti su prevashodno izrada fontana, projektovanje i izrada sistema za zalivanje travnjaka i zelenih površina, kao i uređenje zelenih površina

Trgovina:

Tokom proteklih 15 godina uspešnog rada Oaza-Projekt je stekla ogromno iskustvo koje bi rado podelila sa onima koji bi želeli da se sami upuste u poduhvat izgradnje fontane, bazena … Za Vas smo napravili uputstvo tipa |Uradi sam| tako da uz nešto veštine i našu pomoć radove možete izvesti samostalno.

Pored izgradnje novih i održavanja postojećih objekata, u našoj ponudi je i prodaja pojedinačnih komponenti ili sistema za fontane, potoke, zalivne sisteme za travnjake kao i sve vrste preparata za održavanje kvaliteta vode.

Posebno želimo da naglasimo da u našem izložbenom prostoru možemo izvršiti prezentaciju rada opreme za koju ste zainteresovani.

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.oaza-projekt.co.rs 

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top