Elementor Header
Privrednici su:

Kapaprojekt d.o.o. Niš

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

Kapaprojekt d.o.o.  Niš

rojektovanje/ arhitektura / inženjering / konsalting

Od svog osnivanja pa do danas kompanija pruža svojim klijentima vrhunski kvalitet u izradi projektne dokumentacije. Sa bogatim domaćim i internacionalnim iskustvom u oblasti projektovanja, inženjeringa i investicija postižemo vrhunske rezultate. Poštujući arhitektonske vrednosti i stalno unapređujući projekte novim tehnologijama postigli smo zapažene rezultate kako na domaćem tako i na inostranom tržištu

Projektni biro

Višegodišnje iskustvo u izradi projektne dokumentacije i obavljanja nadzora na mnogim gradilištima izdvaja nas od ostalih. Poštujuci želje klijenata konstantno unapre?ujemo arhitektonske oblike u svim aspektima struke. Mi smo tim za vas.

Usluge

Izrada projektne dokumentacije za sve vrste građevinskih objekata. Kompletno vo?enje investicija od projekta do realzacije.

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.kapaprojekt.rs

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top