Elementor Header
Privrednici su:

IRKOM D.O.O. Kosjerić

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

IRKOM D.O.O.  Kosjerić

Proizvodnja boja, lakova Irkom d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1991. godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja boja, lakova i ostalih sredstava za zaštitu drveta, metala, kamena i fasadnih površina.

U relativno kratkom vremenskom periodu, Irkom se uspešno pozicionirao kao jedan od vodećih proizvođača u regionu centralnog Balkana. Takav uspeh je rezultat aktivnog odgovora na zahteve tržišta koje traži kvalitet i kvantitet.

38 proizvoda raspoređenih u 225 artikala su na raspolaganju kupcima kako u grani široke potrošnje, tako i specijalizovanim industrijskim potrošačima. Brojne nagrade za kvalitet proizvoda, osvojene na međunarodno priznatim sajmovima, pokazatelj su da naši proizvodi stoje rame uz rame sa svetski poznatim imenima iz ove oblasti.

Od 2004. godine Irkom počinje proizvodnju bitno proširenog kapaciteta u novom pogonu u Kosjeriću. Kontinualni razvoj tehnologije, povećanje obima proizvodnje, lansiranje novih proizvoda, kao i angažovanje stručnjaka iz ove oblasti, imaju vrhunski kvalitet kao jedini cilj na putu pred sobom.

Izdvajamo

IRKOM D.O.O.  Kosjerić

 

  3u1 ANTIK LAK NAMENA: 3u1 ANTIK LAK je završni bezbojni lak izrađen na bazi akrilnih smola, aditiva i rastvarača.Odlikuje se izuzetnom tvrdoćom i otpornoš?u.         Nanosi se preko 3u1 NOVE ANTIKE kojoj daje glatku površinu i ujedno ne dozvoljava zadržavanje vode na površini koja je reljefasta posle premaza 3u1 Nove Antike.     Primenom 3u1 Antik laka mnogo je lakše održavanje ovih površina zbog nemogućnosti zadržavanja prašine koja se zadržava u reljefastoj strukturi i veoma teško      odstranjuje. Primenom u više slojeva dolazi do pojave sjaja. Koristi se pripremljen, bez razređivanja.

 Irkolin Gold 

IRKOM D.O.O.  Kosjerić

 

   Gust i debeloslojni lazurni premaz sa dodatkom voska i posebnim UV filterima, pogodan za zaštitu drveta izloženog teškim atmosferskim uticajima. Sadržaj voska ga             čini posebnim u odnosu na sve ostale premaze za drvo.Vosak ima osobinu da se na hladnom vremenu skuplja dok na toplom širi i samim tim prati kretanje drveta koje se isto tako ponasa i ne dozvoljava da dolazi do pucanja premaza, što drvetu tretiranom sa Irkolin Goldom daje veliku trajnost.

 

IRKOM D.O.O.  Kosjerić

 

  ONYX je transparentno, bezbojno sredstvo za čišćenje, zaštitu i poliranje svih vrsta prirodnog i veštačkog kamena u enterijeru i eksterijeru. Koristi se za mermer,                    granit, kamene ploče, keramiku, ciglu i generalno sve fine cementne površine (teraco).ONYX povećava sjaj, pojačava kontrast i intenzivira boje čime bitno poboljšava            estetski kvalitet tretiranog materijala.Otporan je na loše vremenske uslove, aero-zagađenje, postojan u industrijskoj sredini i priobalskom području (so u vazduhu). Ne          otire se i ne ispira, prodire duboko u površinu materijala, pokriva je, štiti i konzervira.ONYX ne žuti pod uticajem sunčeve svetlosti.

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top