Elementor Header
Privrednici su:

AUSTROTHERM D.O.O. Valjevo

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

AUSTROTHERM D.O.O.  Valjevo

Proizvođač termo izolacije ( STIROPORA ) Austrotherm Doo je Austrijski koncern koji je 2001. godine prepoznao mogućnost ekspanzije termoizolacionih materijala u Srbiji. Vođeno tom logikom rukovodstvo koncerna je 2001. godine donelo odluku o osnivanju spske kćerke kompanije Austrotherm d.o.o. sa sedištem u Valjevu. Veliki uspeh u plasmanu proizvoda (u to vreme uvezenih iz Austrotherm-ovih fabričkih postrojenja u Austriji, Mađarskoj i Rumuniji) na tržištu Srbije i Crne Gore uticao je na odluku rukovodstva koncerna da se već 2003. godine započne sa izgradnjom fabrike, tj. da se otpočne proizvodnja ekspandiranog polistirena (EPS-a) u Srbiji. Iste godine fabrika u Valjevu je počela sa radom, gde se proizvodnja ekspandiranog polistirena odvija po identičnim tehničko-tehnološkim procesima kao i u  ostalim Austrotherm-ovim fabrikama širom Evrope.

Proizvodi koji su primereni očuvanju čovekove životne sredine, raznovrsnost orijentisana prema kupcima i naša konstantna usmerenost ka daljem razvoju su činioci dugoročnog koncepta uspeha ove kompanije.

Posetite naš web sajt  www.austrotherm.rs

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top