Elementor Header
Privrednici su:

GP PLANUM A.D. Beograd

NAPOMENA:
OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVITE SE UREDNIKU.

GP PLANUM A.D.  Beograd

Građevinsko preduzeće PLANUM Beograd osnovano je 14.01.1948. godine, kao specijalizovano preduzeće za izgradnju vojnih aerodroma. Nekoliko godina po osnivanju, proširujemo svoju delatnost na sve objekte niskogradnje i hidrotehničke objekte. U toku 1963.godine pristupa nam građevinsko preduzeće Soša iz Sarajeva specijalizovano za izgradnju podzemnih objekata i železničkih pruga. Integracija dve specijalizovane firme u jednu omogućila je da se razvijemo u moderno i efikasno građevinsko preduzeće čiji je delokrug rada izgradnja: autoputeva, puteva, železničkih pruga, podzemnih objekata svih namena, gradskih saobraćajnica sa infrastrukturom, hidrotehničkih objekata.

Snažan razvoj preduzeća u ovom periodu omogućio je i proširenje delatnosti na radove u inostranstvu. Počev od 1965.god. pa nadalje smo prisutni na inostranom tržištu na prostorima Bliskog istoka, jugoistočne i jugozapadne Afrike, Rusije i prostorima bivšeg SSSR-a.

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.planum.rs

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top