Elementor Header
Privrednici su:

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

( Kako na sledećim izborima osvojiti 30% poslaničkih mesta? )

Ovaj projekat nudi rešenje, kako Vi možete pomo?i: sebi, narodu i državi, odnosno, kako možete osvojite vlast u R. Srbiji. Da bi pomogli sebi, narodu i državi, morate osvojiti vlast. Da bi osvojili vlast MORATE IZAĆI NA IZBORE!!!

Da bi osvojio vlast, morate dobiti POVERENJE GRAĐANA. Da bi dobili poverenje građana, morate građanima ponuditi projekte, KAKO REŠITI KONKRETNE PROBLEME? Da bi građanima ponudili projekte, kako rešiti konkretne probleme, MORAT IMATI PROJEKTE kako rešiti određene probleme.

Mi te projekte imamo, zato vam predlažemo da se dogovorite sa udruženjem ?Udruženjem građevinskih inženjera Srbije ? UGIS? o korišćenju naših projekata. Naši projekti, mogu vama pomoći da dobio poverenje građana!!!!

Uvod!

Približavaju se novi izbori, na svim nivoima! Ponovo nas ubeđuju, da baš za njih treba da glasamo, jer će nas oni spasiti od propasti. Oni su tu, u opštini, u pokrajini u Skupštini R. Srbije od 1990 godine, oni znaju šta i kako treba raditi, oni će nam obezbediti svetlu budućnost. To što su oni tu 30 godina, to nije ništa, mogu oni tu da ostanu do penzije. šta je to? Samo dva mandata njim fali, pa da kao NARODNI POSLANICI napune 40 godina rada u Skupštini R. Srbije, pa će onda u penzije. Ali ako zatreba, i ako to partija traži, oni će tu ostati do smrti. Uvešće oni zlatni poslanički mandat, za 50 godina rada kao narodni poslanik. A pre nego što umre, oni će poslati svoje sinove i kćeri u skupštinu, a kad oni ostare kao narodni poslanici, pre nego što i oni umru, i oni će poslati svoje sinove i kćeri u skupštinu, da budu narodni poslanici, i sve tako do naše svetle budućnosti.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

A šta su to, gore pomenuti narodni poslanici, napravili za ovih 30 godina?

Napravili su sistem koji je proizveo manjak naroda! Za vreme njihove vlasti, za poslednjih 30 godina ( od 1990 do 2019 godine) Srbija je izgubila oko 1.800.000 stanovnika ( milion i osamsto hiljada stanovnika )

 1. 1.060.000 ( milion i šezdeset hiljada ) stanovnika pobeglo je iz Srbije, zbog malih plata, a
 2. 740.000 građana Srbije je više umrlo, nego što se rodilo.

Ovaj manjak od 1.800.000 građana je:

 • 1.800.000 radnika
 • 1.800.000 poreski obveznika, koji su Srbiji trebali da plaćaju poreze i doprinose.
 • 900.000 brakova.
 • 2.000.000 dece

GUBITAK IZRAĐEN U NOVCU !!!

Gubitak iznosi oko 1.425 milijardi eura ( Do ove brojke dolazimo, tako što bruto plata x 12 meseci x 40 godina x 1.800.000 stanovnika ).

Ako pomenuti gubitak iskažemo u kilometrima autoputa ili u mostovima, onda je to:

 • 475.000 kilometara autoputa, (Prosečna cena kilometra autoputa u Srbiji je 3.000.000 eura)
 • 10.560 mostova na Adi u Beogradu (Kažu da je most na Adi koštao 135. miliona eura)

Napomena!!! Treba da znate da AP Vojvodina, po popisu iz 2011 god, ima 1.931.809 stanovnika, a mi smo izgubili 1.800.000 stanovnika. STRAŠNO!!!!

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Ko je kriv za ovu katastrofu?

Kriv je, postojeći ekonomsko politički sistem, koji su uspostavili ekonomski eksperti, odnosno savetnici.

  1. Krivi su doktori nauka i profesori fakultete.Jedni su bili savetnici Vlade R. Srbije, a drugi su ćutali!!!
  • Podsećam vas da su savetnici, u svim prethodnim vladama R. Srbije, bili doktori nauka i profesori sa fakulteta.
  • Pomenuti savetnici i profesori fakulteta su odgovorni za ovo naše propadanje. Oni su ćutali zbog li?nog interesa ili su ćutali zato što nisu znali rešenje ovog problema. Ovakvim ponašanjem, oni su izdali svoj narod, svoju struku i sebe. Uradili su to za šaku privilegija, da sebi obezbede ugodan život, a narodu, koji ga plaća, kako bude.
  • 2. Krivi su akademici, kriva je SANU. ćutali su zbog šake privilegija, ili zato što nisu znali da ponude rešenje za ove probleme. Ovakvim ponašanjem, izdali su sebe, narod i državu.
  • 3. Krive su vladike, krivo je rukovodstvo SPC. Ni vladike, ni Patrijarh, nema pravo da ćuti nad činjenicom da je Srbija za poslednjih 30 godina izgubila 1.800.000, ( milion i osamsto hiljada) stanovnika.
  • 4. Kriv je kralj, kriv je krunski savet. Ni kralj ni krunski savet, nemaju pravo da ćute nad činjenicom da je Srbija za poslednjih 30 godina izgubila 1.800.000,( milion i osamsto hiljada stanovnika ), i ako Srbija nije monarhija. I kralj i krunski savet mora se oglasiti o ovom problemu, ako im je stalo do naroda i Srbije. ćuteći, oni pokazuju da njih interesuje samo presto, a da ih ne interesuje narod i država.

Sve gore izneto je ISTINA, ali ŽALOSNA!!!!!!!

Pitam: profesore, SANU, SPC i Kralja?

Kome .e te biti: profesori, akademici, sveštenstvo i kralj, kad vam narod pobeže u beli svet, i kad više umire nego što se rađa?

Da li postoji rešenje za ovaj problem?

POSTOJI !!!!

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 

šta je potrebno uraditi???

Potrebno je zakonima izgraditi novi ekonomski sistem, sistem koji će za tri godine obezbediti PROSEČNU NETO PLATU OD 1.000 EURA. Samo prosečna plata od 1.000 eura zaustavlja iseljavanje i umiranje naroda i Srbije.

Kako doći do novog ekonomskog sistema, koji će obezbediti prosečnu neto platu od 1.000,00 eura?

Jednostavno!!! Javnim konkursom!!! Uz pomoć, javnog konkursa, tražiti rešenje KAKO REŠITI KONKRETNI PROBLEM!

Do novih ideja i novih ljudi, može se doći kroz javnu i puštenu konkurenciju ideja i projekata, kako rešiti konkretni problem. Potrebno je izgraditi sistem koji će omogućiti konkurenciju ideja i projekata

Samo nove ideje i novi ljudi mogu naći rešenje za ove naše probleme, odnosno, mogu naći put spasenja za narod i državu.

šta Vlada R. Srbije treba da uradi?

Potrebno je da Vlada R. Srbije  RASPIŠE JAVNI KONKURS ZA PRIKUPLJANJE IDEJA I PROJEKATA, KAKO REšITI KONKRETNI PROBLEM, projekata koji će dovesti do razvoja domaće proizvodnje. Samo domaća proizvodnja, svega i svačega, obezbediti će, prosečnu neto platu od 1.000 eura.

Već smo rekli, da dosadašnje vlade R. Srbije i narodni poslanici ne znaju da nađu rešenje za postojeće probleme, niti razumeju dole priložene projekte. Zato se mi, obični građani, moramo probuditi i organizovati. Moramo Vladu R. Srbije naterati da nađe rešenje za ove probleme.

Kako naterati buduću Vladu R. Srbije da menja postojeći ekonomsko politički sistem?

Izborima!!!

I POTREBNO JE GRAĐANIMA SRBIJE PONUDITI KONKRETNE PROJEKTE ? IDEJE, KAKO REŠITI KONKRETNI PROBLEM, I OD NJIH TRAŽITI PODRŠKU ZA PROJEKTE. POTREBNO JE IZAĆI NA IZBORE!!!!!!!

Kako izaći na izbore?

Potrebno je organizovati pokret građana ?SPAS? koji će:

 • građanima ponuditi konkretno rešenje za konkretne probleme( Na primer: Ponudi projekat ? KAKO ZAUSTAVITI UMIRANJE SRBIJE? ) ,
 • izaći na sledeće izbore,
 • tražiti od građana da podrže projekte, da za projekte glasaju,
 • pobediti na izborima, osvojiti 20% poslaničkih mesta u Skupštini R. Srbije.
 • napisati zakone, koji će obrađivati konkretne projekte i probleme, i tražiti od Skupštine R. Srbije da predložene zakon usvoji. Ako to skupštinska većina neće da uradi, onda pokrenuti skupljane potpisa podrške za konkretne projekte. Cilj je da se skupi više glasova podrške nego što je skupštinska većina dobila glasova na izborima.

ZATO VAS POZIVAMO DA VI, AKO SE OSE?ATE SPOSOBNIM, BUDETE VOĐA GRAĐANSKOG POKRETA SPAS.

Kako organizovati građanski pokret SPAS ?

Pozivamo, onu ili onoga, ko razume ovaj projekat; veruje u njega; želi da pomogne : sebi, narodu i državi; ima organizacione sposobnosti; može da obezbedi finansiranje ovog pokreta; I OSE?A SE SPOSOBNIM DA STANE NA ČELO POKRETA SPAS, da se javi Udruženju građevinskih inženjera Srbije ? UGIS na telefon 069-155-4122 .

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

NAŠI PROJEKTI MOGU DOBITI POVERENJE GRAĐANA , ONI MOGU OSVOJITI 20% POSLANIČKIH MESTA U SKUPšTINI R. SRBIJE, pod uslovom da te projekte, građanima prestave na naš način i na vreme.

POZOVITE NAS DA SE DOGOVORIMO!!!!!!

KAKO PRESTAVITI PROJEKTE GRAĐANIMA, KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA, KAKO OSVOJITI 20 % POSLANIČKIH MESTA U SKUPŠTINI R. SRBIJE ?

 1. Dogovorite se sa nama, dogovorite se sa Udruženje građevinskih inženjera Srbije ? UGIS i udruženjem Privrednici Srbije, o korišćenju naših projekata za dobijanje poverenja birača.
 2. Izaberemo određeniji projekat, ( Na promer izaberemo Projekat KAKO ZAUSTAVITI UMIRANJE SRBIJE?, ) i u skraćenoj verziji, na jednoj stranici objavimo ga u dnevnim novinama, na primer u listu Politika.
 3. čitaoce uputimo na sajt Privrednici Srbije www.privrednicisrbije.rs i da tamo pročitaju ceo projekat, i da ih obavestimo da će pomenuti projekat biti predstavljen javnosti u Medija centu dana????.., u ???.sati.
 4. Na konferenciji za štampu, u Medija centru, Vi, vođa građanskog pokreta SPAS, uzimate uvodnu reč, gde prestavljate sebe pokret SPAS, i najavljujete predstavljanje našeg projekta.
 5. Mi uzimamo reč i prestavljamo naš projekat. ( Na primer prestavimo projekat, KAKO ZAUSTAVITI UMIRANJE SRBIJE? )
 6. Vi uzmete završnu reč i pozovete građane da glasaju za projekat, odnosno za vas, za pokret SPAS. Pozovete građane da pomognu i da se jave na telefon. ( Dati broj telefona i ime kontakt osobe. )
 7. Napraviti video klip o pokretu SPAS, predstavljenom projektu i o konferenciji za štampu i to objaviti na You Tube.
 8. Napraviti organizaciju, mrežu, koja će distribuirati video klipove uz pomoć mobilnog telefona i društvenih mreža.
 9. Svake sedmice, do izbora, javnosti predstaviti po jedan projekta, na pokazani način.

OVO SU PROJEKTI, DOLE POKAZANI, KOJI MOGU DOBITI POVERENJE GRAĐANA, KOJI MOGU OSVOJITI 20% POSLANIČKIH MESTA U SKUPŠTINI R. SRBIJE!!!!!!!!!

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br.1.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 

KAKO ZAUSTAVITI UMIRANJE SRBIJE?

 

Projekat pokazuje, kako je Srbija izgubila 1,7 miliona stanovnika  u poslednjih 25 godina,  i nudi rešenje, kako zaustaviti iseljavanje i podstaći rađa

Kako je Srbija izgubila 1,7 miliona stanovnika?

U poslednjih 25 godina Srbija je izgubila oko 1.700.000 stanovnika ( milion i sedamsto hiljada stanovnika )

 •  1.000.000 ( milion ) stanovnika pobeglo je iz Srbije, zbog malih plata, a
 • 700.000 građana Srbije je više umrlo, nego što se rodilo.

Ovaj manjak od 1.700.000 građana je:

 • 1.700.000 radnika
 • 1.700.000 poreski obveznika, koji su Srbiji trebali da plaćaju poreze i doprinose.
 • 850.000 brakova.
 • 2.000.000 dece

GUBITAK IZRAĐEN U NOVCU !!!

Gubitak iznosi oko 1.350 milijardi eura ( Do ove brojke dolazimo, tako što bruto plata x 12 meseci x 40 godina x 1.700.000 stanovnika ( Cena kilometra autoputa u Srbiji je 3.000.000 eura )

 • 10.000 mostova na Adi u Beogradu (Kažu da je most na Adi koštao 135. miliona eura )

Iseček iz projekta ?????????????????..

šta treba uraditi?

POTREBNO JE POPRAVITI POSTOJEĆE I DONETI NOVE ZAKONE !!!, Potrebno je sa zakonima izgraditi sistem, koji ćće funkcionisati u narednih 100 godina!!!

1.  Potrebno je zakonima izgraditi novi ekonomski sistem, sistem koji će za tri godine obezbediti PROSEČNU MESEČNU NETO PLATU OD 1.000 EURA. Samo prosečna plata od 1.000 eura zaustavlja iseljavanje i umiranje Srbije i naroda.

Mnogi čitaoci, reći će, ovo nije moguće. Nije moguće, ako razmišljamo kao naći ?ekonomski eksperti? koji su izgradili postojeći ekonomski sistem koji je unitio Srbiju. Mi znamo da je moguće i zato predlažemo Vladi R. Srbije slede?e:

Predlažem Vlada R. Srbije da RASPIŠE JAVNI KONKURS ZA PRIKUPLJANJE IDEJA I PROJEKATA, projekata koji će dovesti do razvoja domaće proizvodnje koja će obezbedi prosečnu neto platu od 1.000 eura.

( Napomena: Dole prikazani projekti, pomoći će da se izgradi ekonomski sistem, koji će za 3 godine obezbediti prosečnu mesečnu platu od 1.000,00 eura. )

……………….

Više u priloženom projektu, ili na sajtu Privrednici Srbije, www.privrednicisrbije.rs , na adresi: https://www.privrednicisrbije.rs/component/content/article/345-kako-podstai-ranje.html

 Napomena!

Ovaj projekat će dobiti poverenje građana, jer nudi rešenje problema!!!

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 2.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Projekat: ISTINA

KAKO INFORMISATI GRA?ANE VELIKIH ZAPADNIH DR�AVA, O SRPSKOM DOPRINOSU RAZVOJU SVETSKE CIVILIZACIJE I O SRPSKOM STRADANJU?

 

Ovaj projekat nudi re�enje, Kako informisati gra?ane velikih dr�ava o srpskom doprinosu razvoju svetske civilizacije i o srpskom stradanju, odnosno: Kako privoleti vlade velikih zapadnih dr�ava, da po�tuju Srbiju i Srpski narod.

Poznato je, da su nas velike zapadne dr�ave, u poslednjih 100 godina, bombardovale, ru�ile, ubijale, uni�tavale i satanizovale. I danas, 2019 godine, taj zapadni svet nas: �ikanira, poni�ava, ucenjuje, preti, cepa, najkra?e re?eno uni�tava. I danas, 2019 godine, u tom zapadnom svetu, na javnom mestu, nije pametno re?i da si Srbin, jer mo�e� do�iveti neprijatnosti. A neprijatnost ?e� do�iveti, jer su nas zapadni mediji toliko ocrnili, satanizovali, toliko la�i o nama ispri?ali, pa je obi?an narod tu la� prihvatio kao istinu.

Na�a vlast nije na�la na?ina, da obi?nom narodu zapadnih dr�ava, prenese pravu istinu o Srbiji i Srbima, a morala je to da uradi, jer dok gra?ani sveta ne saznaju istinu o doprinosu Srpskog naroda razvoju svetske civilizacije i srpskom stradanju, nama nema dobra, jer ?e zapadne vlade velikih dr�ava, nastaviti da nas uni�tavaju.

Sve dosada�nje Vlade R. Srbije, nisu na�le pravi na?in da se odbrane od ovog terora, koji sprovode vlade velikih zapadnih dr�ava, i ako su Srbi dali nemerljiv doprinos razvoju svetske civilizacije i svetskom miru.

Podse?am na Srpski doprinos razvoju svetske civilizacije, koji su dali: Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Milutin Milankovi?, Ivo Andri? i. t. d. i na ogromne Srpske �rtve, koje su ugra?ene u temelje svetskog mira. Ako je tako, a jeste, za�to nas onda vlade velikih zapadnih dr�ava toliko ugnjetavaju, cepaju, kinje i bombarduju?

Projekat mo�ete pro?itajte na sajtu Privrednici Srbije www.privrednicisrbije.rs , na web adresi: https://www.privrednicisrbije.rs/component/content/article/346-kako-svetu-saoptiti-istinu-o-srbima.html

Napomena!

Ovaj projekat ?e dobiti poverenje gra?ana, jer nudi re�enje problema!!!

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 3.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 Projekat: PLJA?KA SOKOJA-a

 • Kako zaustaviti plja?ku malih privrednika od strane
 • SOKOJ-a ?

Ovaj projekat pokazuje, kako udru�enje gra?ana preko udru�enja SOKOJ plja?ka male privrednike Srbije i nudi re�enje kako da se zaustavi ta plja?ka.

Vlada Republike Srbije, mimo svake logike, zakonom je omogu?ila udru�enju SOKOJ i drugim, da nametnu svoj porez malim privrednicima putem taksi, i tim udru�enjima dala pravo da taj porez ubiraju, pod izgovorom da �tite autorska prava.

Projekat mo�ete pro?itajte na sajtu Privrednici Srbije, na web adresi: http://privrednicisrbije.rs/aktuelno/198-kako-zaustavit-pljaku-malih-privrednika-od-strane-sokoj-a.html

Obrazlo�enje:

Politi?ari su nametnuli nelogi?ni porez privrednicima, porez koji ubira privatno udru�enje SOKOJ, takozvani muzi?ki dinar.

Nije logi?no:

 • da se zakonom omogu?i, privatnoj kompaniji SOKOJ da ubira porez, nazvan taksom ( muzi?ki dinar ),
 • da mora� da plati� SOKO-ju porez, zato �to slu�a� u radnji muziku preko radija, pod izgovorom da je to za�tita autorskih prava. A kad u toj istoj radnji ?ita� knjigu Ive Andri?a, na�eg nobelovca, ne mora� da plati� nadoknadu za kori�?enje autorskih prava.

Logi?no je:

 • da se ovaj zakon ukine,
 • da muzi?ari �tite svoja autorska prava, tako �to ?e pismeno obaveste TV i radio stanice, ?ije pesme ne smeju pu�tati, bez nadoknade autoru,
 • da muzi?ari svoja autorska prava na internetu za�tite sa �ifrom, da tu muziku mo�e slu�ati samo onaj ko plati pristup tom linku,
 • da muzi?ari sami izme?u sebe ure?uju, ko mo�e ?ije pesme da peva,
 • da se zakonom obave�u i muzi?ari, da i oni pla?aju: PDV porez, doprinose i ostale poreze.

Ciljna grupa:

Protiv ovog naopakog zakona su svi mali privrednici, posebni protivnici ovog zakona su vlasnici: kafana, kafi?a i restorana, U Srbiji ima oko 300 000 preduzetnika, a vlasnika ugostiteljskih objekata ima oko 60.000.

Samo ugostitelji mogu da obezbede 180.000 glasova ( 60.000 x 3 = 180.000 ), onoj stranci – partiji, koja obe?a da ?e se boriti za ukidanje ovog zakona.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 4.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Projekat: KAKO UREDITI MEDISKI PROSTOR  SRBIJE  I DR�AVNU TELEVIZIJU?

( Kako zaustaviti plja?ku gra?ana i malih privrednika, koju sprovode RTS i RTV ?)

 

Ovaj projekat pokazuje, kako takozvani javni servisi RTS i RTV poni�ava i plja?ka gra?ane R. Srbije uz pomo? zakona koji je donela Skup�tina R. Srbije na predlog vlade R. Srbije i nudi re�enje, kako ukinuti pomenuti zakon, vratiti dostojanstvo gra?anima i malim privrednicima, zaustaviti plja?ku i kako urediti oblast dr�avnih televizija na logi?an na?in.

Ovaj zakon pod hitno treba ukinuti, jer vre?a inteligenciju, ubija logiku, proizvodi korupciju-kriminal, pokazuje narodu kako pojedinci mogu dobro da �ive a da ne rade. Zakon tera gra?ane de pla?aju dodatni porez, zvani TV pretplata, zato �to gledaju RTS i RTV, a onim gra?anima koji ne gledaju pomenute televizije, uveo je porez-pred platu zato �to ne gledaju dr�avne televizije………………….

…………………………………..

Po kojoj logici, Vi terate gra?ane i male privrednike da pla?aju TV pretplatu, i ako nemaju televizor.

Ise?ak iz projekta ?????????????????..

PREDLA�EMO VLADI R. SRBIJE!!!

Ise?ak iz projekta ?????????????????..

7.  Ure?ivanje TV programa?

Da donese zakon, koji ?e obavezati sve televizije sa nacionalnom frekvencijom, da su obavezne da obezbede besplatni medijski prostor za opozicione stranke i udru�enja, po slede?em modelu!!

Parlamentarnoj opoziciji obezbediti TV emisiju, jedanput mese?no, u trajanju od 30 minuta. Stranke same ure?uju TV emisiju.

Van-parlamentarnim strankama i udru�enjimakoja se ne finansiraju iz inostranstva, obezbediti TV emisiju, jednom mese?no, u trajanju od 15 minuta. Stranke i udru�enja sami ure?uju TV emisiju.

Projekat “KAKO UREDITI MEDIJSKI PROSTOR U SRBIJI” mo�ete pro?itajte na sajtu Privrednici Srbije www.privrednicisrbije.rs , na web adresi: http://privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/199-kako-zaustavit-pljaku-graana-i-imalih-privrednika-od-strane-rts-i-rtv-.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Obrazlo�enje:

Nije logi?no:

 1. da pla?a� dr�avnoj televiziji pretplatu, a ne pla?a� pretplatu televizijama: TV Prva, TV Pink, TV B92, TV Hepi i. t. d,
 2. da mora� da pla?a� TV pretplatu RTS i RTV, a da je ne gleda� te televizije,
 3. da moja ta�ta pla?a TV pretplatu, ima 11.500 dinara penziju, a gleda TV Pink.

Logi?no je:

 • da se dr�avna televizija finansira iz bud�eta R. Srbije.
 • da se ukine TV pretplata i
 • logi?no je da ?e gra?ani podr�ati onu stranku, koja obe?a da ?e realizovati, ovaj projekat ?? Kako zaustaviti plja?ku gra?ana i malih privrednika od strane RTS i RTV??.

Ciljna grupa :

Protiv ovog nelogi?nog zakona je ve?ina gra?ana Srbije. Dosta im je maltretiranja od strane RTS i RTV, koji prete da ?e dug naplatiti preko suda. Zato verujemo, da ?e dobar deo gra?ana na slede?im izborima, dati svoj glas onoj partiji, koja obe?a da ?e se boriti za ukidanje ovog zakona.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 5.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 

 • Projekat: SPAS
 • Kako srpsku dijasporu, uklju?iti u zakonodavnu i izvr�nu vlast R. Srbije ?

Ovaj projekat nudi re�enje: Kako srpsku dijasporu uklju?iti u zakonodavnu i izvr�nu vlast R. Srbije? Kako srpska dijaspora da pomogne, u tra�enju puta spasenja za narod i dr�avu?

Uvod

Ovaj projekat, ima za cilj da ?itaoce podstakne na razmi�ljanje. Kako da na?emo put spasenja za narod i dr�avu?

Dr�ava i narod su u: te�koj ekonomskoj, moralnoj, vojnoj, politi?koj i svakoj drugoj krizi.

Put izlaska iz ove krize, koja traje vi�e od 20 godina, postoji. On podrazumeva da se anga�uje celokupna srpska pamet, koja postoji u narodu. To zna?i da je potrebno anga�ovati pamet i iskustvo Srba u dijaspori. A to opet zna?i, da srpsku dijasporu treba uklju?iti u zakonodavnu i izvr�nu vlast R. Srbije. A re�enja za ove na�e probleme, treba tra�iti kroz javnu konkurenciju ideja i programa.

Ni�ta novo ne?u re?i, kad ka�em, da srpske vlasti u zadnjih 100 godina, nisu tra�ile pomo? od Srba iz dijaspore, i da ih ne �eli sistemski vezati za maticu Srbiju. Vi?eni Srbi iz dijaspore, potrebni su na�oj vlasti, samo kad je neka svetkovina za slikanje, da bi dobili neki poen kod bira?a u Srbiji.

Srbi: Nikola Tesla, Mihailo Pupin i drugi, �iveli su i radili u Americi, u 20 veku. Bili su jako uticajni. Li?no su poznavali tada�nje predsednike SAD. Oni su mogli mnogo vi�e pomo?i svom narodu i dr�avi Srbiji, da ih je tada�nja vlast uklju?ila u sistem vlasti u Srbiji.

Koliko Srpska dijaspora mo�e pomo?i narodu i dr�avi? Mo�e mnogo, pod uslovom da se dijaspora uklju?i u sistem vlasti u R. Srbije. Koliko je velika ta pomo?, pokazuje primer Mihaila Pupina. Samo zahvaljuju?i Mihailu Pupinu, 1918 godine, Banat je pripao Srbiji a na Rumuniji. On je tada�njem predsedniku SAD rekao, da je on Amerikanac, ali i Srbin.

�ta jo� projekat pokazuje?

Ovaj projekat pokazuje kakva nam je vlast, koliko su na�i politi?ari sujetni i koliko se tvrdoglavo dr�e ekonomskog koncepta koji narod i dr�avu vodi u sve dublje propadanje. Kriza u R. Srbiji mo�e se brzo i kvalitetno re�iti prihvatanja novih ideja za izlazak iz krize i uz pomo? Srpske dijaspore, jer  dijaspora ima znanje, iskustvo, politi?ke i ekonomske veze. Da bi se to desilo, potrebno je da politi?ki lideri prihvate nove ideje i da Srpsku dijasporu uklju?iti u zakonodavnu i izvr�nu vlast R. Srbije.

Projekat “SPAS” Kako srpsku dijasporu, uklju?iti u zakonodavnu i izvr�nu vlast R. Srbije, mo�ete pro?itati na sajtu Privrednici Srbije, na web adresi: http://privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/189-projekat-spas.html

Kratko obrazlo�enje:

Srpska dijaspora mo�e pomo?i u tra�enju puta spasenja za narod i dr�avu, jer Srbi u dijaspori imaju: znanje, politi?ke i ekonomske veze.

Na� projekat predvi?a, da se Srbi iz dijaspore uklju?e u zakonodavnu i izvr�nu vlast R. Srbije.

Projekat predvi?a:

 • Da Srbi iz dijaspore imaju 25 mandata u Skup�tini R. Srbije, i da se poslanici biraju po ve?inskom izbornom sistemu.
 • Da postoji Ministar inostranih poslove i Ministar privrede iz redova dijaspore, zadu�en za odre?eni region. ( Na primer: Ministar inostranih poslova i Ministar privrede, iz redova dijaspore, zadu�en za SAD i Kanadu. )

Kome je u interesu ovakvo re�enje ?

Ovakvo re�enje je u interesu svih gra?ana Srbije, dr�ave Srbije i Srba koji �ive van Srbije. Ovakvo re�enje bi:

 • usporilo asimilaciju Srba,
 • podstaklo Srbe na ujedinjenje i okupljanje oko konkretnog posla,
 • donelo Srbiji, privredne i ekonomske veze sa mo?nim ljudima u svetu,
 • donelo Srbiji nove investicije i nove tehnologije, itd.

Sigurni smo da ?e ona politi?ka partija, koja prihvati ovaj projekat, dobiti poverenje gra?ani na slede?im izborima!!!

Ciljna grupa :

Svi gra?ani Srbije i Srbi u dijaspori.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 6.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 

 • KAKO TAJKUNI DA OTKUPE SVOJE GREHOVE ?
 • ( Kako tajkune oporezovati? )

Ovaj projekat nudi re�enje: kako tajkuni da otkupe svoje grehove, kako obezbediti novac za pokretanje doma?e proizvodnje, i kako penzionerima, profesorima, doktorima vratiti dostojanstvo i pravo na �ivot.

Srbija je na kolenima, neko ka�e da je propala. Narod je: dezorijentisan, poni�en, upla�en i bez nade da ?e do?i bolja vremena.

Srbija je oplja?kana! Gra?ane Srbije plja?kaju od 1990 godine do dana�njeg dana. Plja?kali su nas:

 • Ratni profiteri,
 • Privatizacioni profiteri,
 • Tranzicioni profiteri,
 • Politi?ki profiteri,
 • Sportski profiteri,
 • Estradni profiteri itd.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Srpski tajkuni: Milan Beko, Miroslav Mi�kovi? i Miodrag Kosti?

Da bi zaustavili dalje propadanje Srbije. Da bi zaustavili akumuliranje nezadovoljstva kod gra?ana. Da bi ponudili nadu za bolje sutra. Potrebno je doneti ovaj zakon.

Napomena!

Ovaj projekat poslali smo: Vladi R. Srbije, Predsedniku Vlade R. Srbije Aleksandru Vu?i?u i Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoli?u,

Projekat smo napisali i objavili sa ciljem:

Da pomognemo Vladi R. Srbije.

Da gra?anima poka�emo, da postoji izlaz iz ove krize.

Da podstaknemo ?itaoce na razmi�ljanje.

Projekat KAKO TAJKUNI DA ODKUPE SVOJE GREHOVE, odnosno, Kako tajkune oporezovati, mo�ete pro?itati na sajtu Privrednici Srbije, na web adresi:  http://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/274-kako-tajkune-oporezovati-.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 7.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 

KAKO GRA?EVINSKOJ PRIVREDI, OBEZBEDITI VI�E POSLA?

( Kako zaustaviti zaga?ivanje vazduha i kako spasiti: gra?ane od trovanja zaga?enim vazduhom i svoju firmu od propasti? )

Projekat nudi re�enje, kako obezbediti vi�e posla gra?evinskoj privredi i kako napraviti zdravu sredinu za �ivljenje. Odnosno, pokazuje �ta: mali, srednji i veliki privrednici treba da uradimo, da bi imali vi�e posla i vi�e profita.  Projekat je namenjen: vlasnicima firmi i preduzetnicima koji se bave proizvodnjom gra?evinskog materijala, trgovinom gra?evinskim materijalom i izvo?enjem gra?evinskih radova.

Po�tovani privrednici!

Poznata vam je situacija u oblasti gra?evinarstva. Poznato vam je da je vazduh zaga?en, u zimskom periodu, i da nam zbog toga gra?ani umiru, zato �to objekti nemaju termo izolaciju, a gra?evinska privreda: nema posla, nema kupaca, nema investitora i da zbog toga preduze?a i preduzetni?ke radnje propadaju.

Ne?emo opisivati stanje u gra?evinskoj privredi, ono je katastrofalno, dobro nama je poznato i ne?emo ga posebno elaborirati. Baviti ?emo se re�enjem ovog problema. Ovaj projekat nudi re�enje: Kako obezbediti  ?ist vazduh u gradovima i gra?evinskoj privredi obezbediti vi�e novog posla i vi�e profita? I �ta privrednici treba da urade, da bi spasili svoje firme od propadanja.

Mnogi ?e re?i, ne mo�emo mi ni�ta uraditi, propast ?emo, nam nama spasa,!

Mo�emo obezbediti ?ist vazduh u zaga?enim gradovima i mo�emo se spasiti od propadanja, pod uslovom da se pridru�imo borbi, koju vodi Udru�enje gra?evinskih in�enjera Srbije ? UGIS i udru�enje Privrednici Srbije, i da za tu borbu damo malo para, u skladu sa svojim mogu?nostima.

�ta treba da uradimo?

Treba da nateramo Vladu R. Srbije, da donese zakon koji ?e obavezati vlasnike objekata da svoje objekte dr�e u tehni?ki ispravnom i vizuelno lepom stanju. A ovaj na� predlog zakona obezbe?uje ?ist vazduh u zaga?enim gradovima i donosi nove poslove proizvo?a?ima gra?evinskog materijala, trgovcima  i izvo?a?ima radova.

Ovaj projekat gra?evinskoj privredi donosi novi posao, vrednosti oko 750 miliona eura na nivou republike, na godi�njem nivou. Na nivou lokalne samouprave, veli?ine od 40.000 stanovnika, projekat donosi oko 450 miliona dinara ( 3.750.000 eura ) novih poslova godi�nje.

Ovaj zakon, zaposlio bi oko 225 radnika na nivou lokalne samouprave veli?ine oko 40.000 stanovnika, a na nivou Srbije oko 45.000 radnika.

Ovaj zakon obezbe?uje prihod bud�etu R. Srbije oko 125 miliona eura i doprinosa za zdrastveno i penzisko osiguranje oko 120 miliona eura. ( Ovaj zakon donosi vi�e novca u bud�et republike, nego �to je Vlada RS u�tedela, smanjuju?i penzije. )

Ovaj projekat mo�ete pro?itati na sajtu Privrednici Srbije, na adresi: http://www.privrednicisrbije.rs/component/content/article/283–kako-spasiti-svoju-firmu-od-propasti.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 8.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 • PROJEKAT PLASTENIK!
 • ( KAKO DR�AVA MO�E POMO?I RAZVOJ PLASTENI?KE PROIZVODNJE I KAKO MO�E ZAPOSLITI 21.600 RADNIKA? )

 

 

Ovaj projekat nudi re�enje, kako Vlada R. Srbije u saradnji sa lokalnom vla�?u mo�e pomo?i razvoju plasteni?ke proizvodnje i kako mo�e zaposliti 21.600 radnika na nivou republike , a 116 radnika na nivou op�tine , u plasteni?koj proizvodnji povr?a i cve?a, po principu samo zapo�ljavanja .

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Uvod!

Da bi zaposlili 21.600 radnika, razvili plasteni?ku proizvodnju povr?a i cve?a i podstakli razvoj preduzetni�tva, potrebno je da dr�ava, odnosno vlast, prihvati nove ideje, odnosno da prihvati i realizuje ovaj projekat. Potrebno je, da se vlast i narod odreknu nametnute zablude, da dr�ava ne treba da se me�a u ekonomiju. Ina?e ovu zabludu, da dr�ava ne treba da se me�a u ekonomiju, smislili su politi?ari i plasirali je narodu kao jedinu istinu, sa ciljem da skinu odgovornost sa sebe za svoj rad i svoje neuspehe.

Ako �elimo da iza?emo iz krize, onda se dr�ava mora uklju?iti u re�avanju ekonomskih problema, mora tra�iti nove ideje i nove ljude.

Podse?am, 1990 godine politika se me�ala u ekonomiju i tada se u Srbiji proizvodilo skoro sve i sva�ta. Imali smo prose?nu neto platu od 1.000 DM, �to je vi�e nego dana�njih 1.000 eura, a danas, politika se ne me�a u ekonomiju, skoro ni�ta ne proizvodimo i imamo prose?nu neto platu manju od 300 eura.

Lokalni politi?ari, vlasti i opozicije, tvrde da politi?ari ne treba da se bave ekonomijom i zapo�ljavanjem. Ka�u da je to posao privrednika. Me?utim gra?ani misle druga?ije, gra?ani misle da je vlast kriva �to oni nemaju posla, �to su male plate i penzije i �to oni lo�e �ive.

Autor ovog projekta misli da dr�ava treba da se me�a u ekonomiju, ali na pravi na?in. Vlada R. Srbije treba da pomogne razvoj preduzetni�tva u Srbiji. Tako?e, i lokalna vlast, predsednik op�tine, treba da se aktivno uklju?i u zapo�ljavanje svojih sugra?ana u proizvodnji, ali na pravi, pravedni i logi?an na?in.

Da bi Srbija iza�la iz krize i da bi zaustavili iseljavanje, ( U poslednjih 25 godina iz Srbije se iselilo oko 1 milion gra?ana. ) potrebne su nove ideje i novi ljudi. Potrebni su novi projekti koji ?e proizvesti nove preduzetnike, a oni treba da obezbede nova radna mesta i ve?e plate radnicima.

Na� projekat ?PROJEKAT PLASTENIK.? ( KAKO DR�AVA MO�E POMO?I RAZVOJ PLASTENI?KE PROIZVODNJE I KAKO MO�E ZAPOSLITI 21.600 RADNIKA?), koji nudimo Vladi R. Srbije, obezbe?uje novo znanje, proizvodi nove preduzetnike i nove stru?njake, obezbe?uje znatno ve?e plate radnicima i nudi masovnu proizvodnju plasteni?kih proizvoda za doma?e tr�i�te i za izvoz.

VI�E NA SAJTU! https://www.privrednicisrbije.rs/pocetna-strana/301-kako-pomoi-plasteniku-proizvodnju.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 9.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 • Projekat !
 • KAKO ZAKONOM POSTICATI IZVOZ ?
 • ( Kako pokrenut proizvodnju ? )

Ovaj projekat govori o pogre�noj ekonomskoj politici, koju Vlada RS sprovodi poslednjih 25 godina ! Ova naopaka ekonomska politika, ugasila je industrijsku proizvodnju, uni�tila na� izvoz, ostavila radnike bez posla, ostavila penzionere bez dostojne penzije a mladost Srbije bez budu?nosti.

Mi nudimo projekat koji nudi re�enje kako: obnoviti industrijsku proizvodnju, pove?ati izvoz, zaposliti nezaposlene, pove?ati plate i penzije, zaustaviti iseljavanje na�e mladosti i vratiti veru u bolju budu?nost.

Analiza ekonomskih rezultata !

Ako poredimo industrijsku proizvodnu u Srbiji u 2009. godinu sa industrijskom proizvodnjom u 1989. godinom, dolazimo do pora�avaju?e istine. Industrijska proizvodnja u 2009 godini na nivou od 40% industrijske proizvodnje, koju smo imali u 1989. godini.

Za�to je ovakvo katastrofalno stanje ?

Ovakvo stanje je logi?no, jer smo ukinuli doma?u proizvodnju. Da doma?e proizvodnje danas nemamo, a da smo je imali 1989 godine, govori primer iz Be?eja. Primer je mogao biti, bilo koji drugi grad u Srbiji, jer je stanje svugde isto !

ise?ak iz projekta ?????????????????..

RE�ENJE PROBLEMA !

Tra�imo od Vlada RS da uva�i interes malih i srednjih privrednika, i da donese predlo�eni zakon o podsticaju izvoza. Odnosno da uvoznike zakonom obave�u, da svoj uvoz u R. Srbiju pokriju izvozom sli?ne robe, po slede?em modelu :

 • u 2011. godini da svoj uvoz pokriju sa 10% izvoza,
 • u 2012. godini da svoj uvoz pokriju sa 20 % izvoza,
 • u 2013. godini da svoj uvoz pokriju sa 30 % izvoza i
 • u 2014. godini da svoj uvoz pokriju sa 40 % izvoza.

VI�E NA SAJTU:https://www.privrednicisrbije.rs/aktuelno/118-kako-pokrenuti-proizvodnju.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 10.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 • Projekat:
 • KAKO SPRE?ITI PARTISKO ZAPO�LJAVANJE ?
 • ( Kako su politi?ari pojeli 300.000 radnih mesta ! )

Ovaj projekat pokazuje, koliku ekonomsku �tetu Srbiji prave politi?ki lideri koji zapo�ljavaju svoje ?lanove na izmi�ljena radna mesta, u javnim preduze?ima i dr�avnu administraciju, i nudi re�enje kako ovaj politi?ki kriminal-korupcija zaustaviti.

Zapo�ljavaju?i svoje ?lanove partije, na izmi�ljena radna mesta u javnim preduze?ima i dr�avnoj administraciji, politi?ki lideri za 10 godina pojeli su 293.352 ( trista hiljada ) radnih mesta, ili 12.223 kilometra asfaltnog puta �irine 6m, ili 14.667 kilometara kanalizacije, ili 2.933.526 m2 novog poslovnog prostora �kola, bolnica, obdani�ta itd.

Da bih bolje razumeli ovaj projekat ?Kako su politi?ari pojeli 300.000 radnih mesta ?, postavljamo dva pitanja, odnosno navodno dva primera strana?kog kriminala-korupcije !

Privrednici Srbije pitaju ?

Kakva je razlika, izme?u politi?ara koji namesti posao svom prijatelju u vrednosti od 10 miliona dinara i politi?ara koji zaposli samo jednog ?lana svoje partije, na izmi�ljeno radno mesto, u JP ili u dr�avnoj administraciji?

U prvom slu?aju, politi?ar je uzeo proviziju od 1 milion dinara za name�tanje tendera pri dobijanju odre?enog posla i tako je o�tetio dr�avu za jedan milion dinara, a u drugom slu?aju, kad politi?ar zaposli samo jednog svog ?lana partije na izmi�ljeno radno mesto, u JP ili dr�avnu administraciju, on napravi �tetu dr�avi u iznosu od 12 miliona dinara. ( 100.000 bruto plata x 12 meseci x 10 godina = 12.000.000 dinara )

Iz prikazanog primera vidi se da politi?ari koji zapo�ljavaju svoje strana?ke kolege, na izmi�ljena radna mesta, prave dr�avi – narodu daleko ve?u �tetu od onih politi?ara koji uzimaju samo mito. Zapo�ljavanje partijski drugova na izmi�ljena radna mesta, u JP i dr�avnu administraciju, mi nazivamo, strana?ki kriminal i korupcija.

Ise?ek iz projekta ?????????????????..

Predla�emo Vladi R. Srbije :

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Predla�emo Vladi R. Srbije, javnim preduze?ima, dr�avnim ustanovama, lokalnim upravama i ostalim bud�etskim korisnicima, posebnim zakonom propi�e:

 • maksimalni broj radnika,
 • na?in izbora direktora i njegovu stru?nu spremu,
 • organizaciju i
 • sistematizaciju radnih mesta.

Svaka lokalna samouprava bila bi obavezna da do kraja 2013 godine, dovede broj zaposlenih radnika u lokalnoj upravi, dr�avnim ustanovama, javnim preduze?ima i drugim bud�etskim korisnicima, na broj koji propisuje ovaj zakon.

Sredstva koja bi se u�tedela ovim zakonom izdvajaju se na poseban ra?un, a koristila bi se za slede?e namene:

 • 50% sredstava bi se izdvajalo za podsticanje doma?e proizvodnje po principu orta?kog udru�ivanje dr�ave i privrednika u odnosu 50% : 50%, ( ovaj projekat mo�ete pro?itati na sajtu www.privrednicisrbije.rs ) a
 • 50% sredstava bi se ulagalo u izgradnju i odr�avanje infrastrukture, kao �to su: putevi, vodovod, kanalizacija, �kole, bolnice i druge javne ustanove.

VI�E NA SAJTU:https://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/253-kako-su-politicari-pojeli-300000-radnih-mesta.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Primer br. 11.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

 

DA LI SU SLOVENCI PAMETNIJI OD SRBA ???

 

-Kad ?e Srbija imati prose?nu platu 1.004 eura? Za 86 godina!!-

Ovo i ovakvo pitanje moramo postaviti sebi i politi?arima, jer je u 2015 godini, PROSE?NA NETO PLATA U SLOVENIJI BILA JE 1.004 eura a u SRBIJI 361 euro. Projekat ima zadatak da objasni: za�to je prose?na neto plata u Srbiji 361 euro a u Sloveniji 1004 eura, za�to gra?ani Srbije be�e iz Srbije, za�to smo toliko propali, i da poka�e, put spasenja za narod i dr�avu.

Moramo shvatiti, narod i politi?ki lideri, da idemo pogre�nim putem, da vodimo pogre�nu ekonomsku politiku, ve? 30 godina, i da zbog ovakve ekonomske politike, mladost Srbije be�i iz Srbije. ( Po zvani?nim podacima, u poslednjih 25 godina, iz Srbije pobeglo je oko 800.000 gra?ana. Ako na ovaj broj dodamo i decu ro?enu u iseljeni�tvu, onda mo�emo re?i! Za poslednjih 25 godina, iz Srbije se iselilo milion gra?ana. )

ANALIZA PITANJA! DA LI SU SLOVENCI PAMETNIJI OD SRBA???

Analiza br. 1.

Da bi doneli ispravan zaklju?ak, doneli ispravnu ocenu, da li su Slovenci pametniji od Srba, moramo uporediti znamenite Srbe sa znamenitim Slovencima.

Ja sam, iz knjige 100 najznamenitijih Srba, odabrao 5 Srba, 5 svetskih velikan, i uporedio sa 5 znamenitih Slovenaca.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

Odabrao sam ovih 5 znamenitih Srba: Nikolu Teslu, Milutina Milankovi?a, Mihajla Pupina, Ivu Andri?a i Bogdan Magli? i poku�ao da na?em 5 znamenitih Slovenaca, koji mogu stati naspram ovih 5 svetskih velikana.

Ja nisam na�ao ni jednog Slovenca, koji bi mogao da stane naspram ovih pet Srpskih i svetskih velikana, jer ih Slovenija nema. Pa sam na osnovu ove ?injenice doneo zaklju?ak !!

VI�E NA SAJTU: https://www.privrednicisrbije.rs/pocetna-strana/60-naslovna-strana/288-kad-e-srbija-imati-prosenu-platu-1004-eura.html

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

NAPOMENA!

Cilj autora je da podstaknem ?itaoce, da oni napi�u i objave projekte, koji ?e biti bolji od ovih na�ih.

Da poka�em ?itaocima, da postoje re�enja za ove na�e probleme. DA POSTOJI NADA!!!

Da poka�emo, da gra?ani na izborima treba da glasaju za projekte, a ne za partijskog lidera.

Da poka�emo gra?anima, da partijski lideri, vlasti i opozicije, ne znaju da re�avaju ove na�e probleme. Oni su to pokazali, svi su bili na vlasti i svi su bili lo�i.

Da poka�em ?itaocima, da se moraju boriti za bolje sutra, za svoje potomke, za svoju decu, sebe i Srbiju. Moraju da pi�u projekte, kako re�iti odre?eni problem i da ih objavljuju. Moraju da pi�u i predla�u zakone, i da pomo?u narodne inicijative, u Skup�tini Srbije, bore za njihovo usvajanje.

Moramo vi�e predlagati re�enja problema, a manje protestvovati na ulici. Svi dosada�nji uli?ni protesti ( 27 mart 1941, Studenski protesti 1968, Uli?ni protesti devedesetih, Uli?ni protesti 2000 i ovi dana�nji ) ni�ta nisu dobro doneli narodu, ali su zato dobro doneli organizatorima. Zato uli?ne proteste, kao na?in borbe protiv vlast, treba promeniti.

Autor ovih projekata ima 64 godine, u penziji je, i veruje da ovi projekti mogu pomo?i u pronala�enju puta spasenja. Veruje da ?e ovaj projekat sti?i do one, ili onog, koji je hrabar i sposoban da stane na ?elo gra?anskog pokreta SPAS, i da ?e mu ovaj projekat pomo?i da ostvari zacrtani cilj.

KAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?

POZIVAM VAS DA BUDETE VO?A GRA?ANSKOG POKRETA SPAS!!!

 

 • Predsednik udru�enja gra?evinskih in�enjera Srbije -UGIS iKAKO DOBITI POVERENJE GRAĐANA?
 • Predsednik udru�enja Privrednici Srbije
 • Ing. Vujanovi? �ivojin
 • 069-155-41-22

 

 

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top