Elementor Header
Privrednici su:

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU, PREDLOG 1

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU, PREDLOG 1

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU R. SRBIJE, PREDLOG 1. !!!

Poštovani gospodine Predsedniče R. Srbije Aleksandre Vučiću pomozite Srpskom selu, Srbima i Srbiji. Zamolite Srpske tajkune da svako od njih izgradi u nekom selu u Srbiji svoj ranč salaš i da na tom ranču salašu zaposli minimum jednu porodicu sa dosta dece.

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU, PREDLOG 1

Predlažem Predsedniku R. Srbije da zamoli naše tajkune, koji su zaradili više od 5.000.000 eura, da svako od njih u nekom selu, izgradi svoj ranč-salaš.

Da na ranču – salašu organizuju proizvodnju, na primer: da naprave farmu i da organizuju proizvodnju svinja, pilića, goveda, ili da organizuju proizvodnju voća, povrća, cveća itd.

Na tom ranču – salašu da izgrade kuću od 100 m2 za radnike, i da u nju nastani jednu porodicu sa dosta dece i da zaposli muža i ženu.

Ako bi ste ovo uradili, pomogli bi ste razvoj sela, usrećili 4.000 porodica ( srećni bi bili i tajkuni i porodice ), zaposlili bi 4.000 radnika i pomogli razvoj poljoprivrede.

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU, PREDLOG 1

Verujem da u Srbiji ima 2.000 tajkuna koji su zaradili više od 5.miliona eura i da bi oni uložili 500 hiljada eura u gore pomenuti ranč-salaš, ukoliko bi ih Predsednik republike zamolio.

Na ovom projektu, tajkuni bi zaradili, ne toliko koliko oni mogu zaraditi u svojoj branši, ali bi zaradili, zaposlili bi jednu porodicu, pomogli razvoju sela, u narodu bi promenili sliku o sebi i popravili demografsku sliku Srbije. 

Računica!!!

Pretpostaviti ćemo, da će svih 2.000 tajkuna napraviti farmu svinja, pa da vidimo, šta bi Srbija dobila!

Srbija bi dobila:

  1. 000 malih farmi, kapaciteta 2.000 tovljenika godišnje. ( Jedan radnik opslužuje 1.000 tovljenika. )
  2. Proizvodnju od000.000 tovljenika godišnje. U ovom slučaju, imali bi šta da izvezemo u Rusiju i Kinu.
  3. Zaposlili bi 4.000 radnika
  4. Dobili bi 2.000 savremenih kuća, u kojima bi se čuo dečiji smeh. Deca tajkuna bi se učila, kako voleti svoj narod, svoju državu, biti odgovoran a pri tome zaraditi.
  5. Ove farme bi oko sebe okupile lokalne seljake. Selo bi dobilo šansu da prež
  6. Tajkuni bi dobili poverenje građana, što je izuzetno važ

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU, PREDLOG 1

PORUKA TAJKUNIMA !!!

Gospodo, tajkuni!!!

U vašem je interesu da podržite ovaj projekat, jer će on pomoći u zaustavljanju iseljavanja iz Srbije.

Ukoliko se ne zaustavi iseljavanje, pitam vas gospodo tajkuni!!! Ko će braniti vaše vile, vaše fabrike i vaš biznis, kad dođu teška vremena, kad dođe sledeći rat?

Ova vaša pohlepa, dodatno će podstaći iseljavanje, a dosadašnje iseljavanje građana proizvelo je nedostatak radne snage, a to već sada ugrožava vaš biznis, vaš  interes, samo što Vi to ne vidite.

Poznata je činjenica, da su naši tajkuni, za vreme NATO agresije, pobegli u NATO zemlje, a narod je branio njihove vile, njihove fabrike. Braneći narod, državu i tajkunske vile i fabrike, mnogi su poginuli i mnogi su postali invalidi.

A ti tajkuni, kad se rat završio, vratili su se u Srbiju i pokupovali narodnu imovinu, pokupovali su društvena preduzeća po bagatelnim cenama.

ZATO, GOSPODO TAJKUNI, POMOZITE SVOM NARODU, REALIZUJTE PREDLOŽENI PROJEKAT, IZGRADITE SVOJ SALAŠ – RANČ U NEKOM SELU I ZAPOSLITE BAR JEDNU PORODICU SA DOSTA DECE. AKO TO URADITE, DOBROM ĆE VAM VRATITI I NAROD I BOG.

 PROČITAJ!!!

KRITIKA EKONOMSKOG PROGRAMA VLADE R. SRBIJE

POGLEDAJ!!!

NARODE MOJ, TOLIKO OD MENE!!!

Sa poštovanjem!

PREDLAŽEM PREDSEDNIKU, PREDLOG 1

 

 

 

Naslovna
Naslovna
Naslovna
Scroll to Top