ŽAD-INŽENJERING, BEČEJ
POKLANJA PRIČU !!!
PRIČA, BOŽIĆ U ČAČKU
Nadam se, da će vas ova priča podstaći na razmišljanje!!! Zašto mnogi roditelji slave Božić, Uskrs i slavu sami? Zašto naša deca beže iz Srbije? Kako zaustaviti iseljavanje? Da li će predsednik pustiti suzu, kad pročita ovu priču.

PRIČA, BOŽIĆ U ČAČKU!!! 

Stariji čovek, Nikola koji ima 70 godina, iz okoline Čačka zove sina Radosava, koji žive u Švajcarskoj i kaže mu:

Sine, žao mi je što ću ti pokvariti današnji dan, ali moram da ti kažem da se tvoja majka i ja razvodimo. 45 godina braka bilo je 45 godina mučenja. Posle tolikog mučenja, moram da kažem dosta je.

alt

Tata, o čemu to govoriš? Kakav razvod, kakvo mučenje. Šta da kažem tvojoj snahi i unucima? Jeste li Vi normalni? Sin se drao na sav glas.

Otac Nikola, prekida sina i kaže mu: Ja ovo ne mogu da izdržim, molim te pozovi svoju sestru, koja živi u Holandiji, i saopšti joj ovo, ja ne mogu.

Sin, Radosav, odma pozva sestru Veru, koja živi u Holandiji, i saopšti joj, šta mu je otac rekao.

Sestra, Vera, poče da viče. Kakav razvod, kakvo trpljenje, da li su oni normalni. Šta će reći moj muž? Šta će reći moja deca? Šta će reći tvoja žena? Šta će reći tvoja deca?

Ti brate da ćutiš, nemoj da pričaš ni snahi ni deci. Sad ću ja njeg da nazovem, pa da vidim, da li će smeti da se razvedu.

Ćerka, Vera, nazove oca, pa mu reče! Brat mi je rekao da planiraš da se razvedeš od mame, da li je to istina. Otac odgovara, jeste. Slušaj me dobro, šta ću ti reći! Nemoj slučajno bilo šta da preduzimaš po pitanju razvoda, ja sa decom i mužem dolazim sutra. Zvat ću i brata, i on će sa ženom i decom da dođe sutra, pa da vidim od koga ćeš se ti razvesti. Vrišti ćerka, ne dozvoljava ocu bilo šta da kaže, i spusti slušalicu.

Nikola se okrenu svojoj ženi Dani i reče. Dano, daj kafu i rakiju! Sutra je božić, sredio sam, sutra nam dolaze deca i unuci. Bit će kuća puna ljubavi.

alt

 UPALITI SVETLO !!!!!!

 

PREDLAŽEM !!!

Pročitaj projekat, KAKO POKRENUTI PROIZVODNJU ? ( Kako zakonom podstaći izvoz? )

VIŠE.... https://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/268-kako-zakonom-podsticati-izvoz.html

 

Sa poštovanjem!

  • ŽAD-INŽENJERING
  • Građ. ing Vujanović Živojin
  • 069-155-41-22

 

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina