PROJEKAT BROJ 20.alt

FEN ZA KOSU

 

Naziv proizvoda : FEN ZA KOSU
Stepen složenosti proizvoda: jednostavan
Broj proizvodaca (GRUPA) za ovaj proizvod : min. 5 (pet)
Nacin finansiranja : Samofinansiranje po programu SAPP-a
Predlagac: ing.Vujanovic Živojin
alt
1. Dizajn : Dizajn mora biti svetskog nivoa, daju ga saradnici agencije "SAPP"-a
2. Projekat: Projekat daju saradnici agencije SAPP-a, kada se pronadu ortaci za proizvodnju.
3. Tehnologija: Tehnologiju daju saradnici agencije SAPP-a, kad se pronadu ortaci za proizvodnju.
4. Zaštitni znak : Ispred proizvodackog zaštitnog znaka na proizvod se stavlja i zaštitni znakagencije agencije SAPP ( Zaštitni znak SAPP potreban je kao garancija da je proizvod kvalitetan. )
5. Kontrola kvaliteta : Kontrolu, kvaliteta, kolicine i finansija kontrolišu saradnici agencije SAPP i moraju biti na svetskom nivou, ne sme biti lošijg kvaliteta od prezentovanog.
6. Plasman proizvoda :

Proizvodacu agencija SAPP pomaže u prodaji preko svojih saradnika.

Racunica o mogucim finansijskim efektima ovog proizvoda :

7. Broj domacinstava u Srbiji oko 2.500.000
8. Potrebno proizvoda po domacinstvu 2 kom.
9. Vek trajanja proizvoda 5 godina
10. Godišnja potreba na tržištu Srbije. 1.000.000 kom.
11. Finansijska mogucnosti izražene u EURIMA za 1 godinu kom 1.000.000 30.00 30.000.000
12. Stepen ulaganja po ortaku : Malo ulaganje, do 10.000 EURA po ortaku.
13. Potreban radni prostor : Za pocetak dovoljno oko 150 m2
14. Potrebna energija : Struja

Tržišni aspekti

15. Da li postoji domaca proizvodnja ? Ne postoji organizovana i kvalitetna proizvodnja.
16. Da li postoji uvoz ? DA-Ne , u malim prodavnicama nema proizvoda.
17. Da li postoji mogucnost izvoza ? Da, u okruženju nema kvalitetne proizvodnje.

Efekat zapošljavanja radnika :

18. Ovaj proizvod proizvodi min 5 ortackih grupa
19. Jedna ortacka grupa zaposlila bi min. 4 radnika na proizvodnji ovog proizvoda + .
20. Ukupan efekat 20 do 50 radnika zaposleno.

NAPOMENA : Obavezno procitajte projekte:

Projekat oživljavanja privrede preduzetništva u Srbiji Projekat 1 koji se nalazi na sajtu: http://www.privrednicisrbije.rs/aktuelno/118-kako-pokrenuti-proizvodnju.html
Projekat Srpska agencija za pokretanje proizvodnje SAPP
3. OVI PREDLOZI POKAZUJU ŠTA BI MALI PRIVREDNICI MOGLI DA PROIZVODE, KAKVI SU FINANSISKI EFEKTI PO ODERÐENOM PROIZVODU I SLUŽE DA  MALIH PRIVREDNIKE POSTAKNU NA RAZMIŠLJANJE.
                     

NAPOMENA!!!

Da bi bolje razumeli ovaj projekat, obavezno pročitajte projekat SRPSKA AGENCIJA ZA PODSTICANJE PROIZVODNJE – SAPP, koji se nalazi na web adresi: http://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/245-srpska-agencija-za-posticanje-proizvodnje-sapp-.html

UKOLIKO VAM SE PROJEKAT SVIĐA, POMOZITE DA SE REALIZUJE!!! Pošaljite pismo Vladi R. Srbije sa pitanjem!!! Na primer, pošalji te ovo pismo e-mejlom! Molim Predsednika Vlade R. Srbije i ministre da javno objasne, ZAŠTO NEĆETE DA REALIZUJU PROJEKAT: SRPSKA AGENCIJA ZA PODSTICANJE PROIZVODNJE - SAPP, ( Projekat možete pročitati na sajtu Privrednici Srbije, web adresa: http://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/245-srpska-agencija-za-posticanje-proizvodnje-sapp-.html ) kad projekat podstiče razvoj domaće proizvodnje. Meni se projekat sviđa, i da postoji ja bi pokreno proizvodnju .....................( navest šta bi proizvodili )............ Pismo poslati na sledeće e-adrese:( Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , //www.srbija.gov.rs/pages/ Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli "> Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , kabinet@mrе.gov.rs , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , itd )

Ukoliko želite da se ovaj projekat brže realizuje, POMOZITE DA SE OVAJ PROJEKAT, U SKRAĆENOJ VERZIJI, OBJAVI U DNEVNIM NOVINAMA I DA ZAJEDNO ORGANIZUJEMO KONFERENCIJU ZA ŠTAMPU, na kojoj bi prestavili projekat i PITALI VLADU, ZAŠTO NE REALIZUJE OVAJ PROJEKAT. Da bi naterali vladu da realizuje ovaj project, potrebno je postavljati pitanje, preko medija, jedanput mesečno, odnosno 12 puta godišnje, I to raditi sve dok ne realizuje ovaj projekat.

KAD VLADA REALIZUJE OVAJ PROJEKAT, STVORITI ĆE SE USLOVI DA VI NAPRAVITE OZBILJNU PROIZVODNJU, POSTANETE STABILAN PRIVREDNIK I BOGAT ČOVEK SA DUHOM I NOVCEM.

OD NAS TOLIKO!!! SAD STE VI NA REDU!!!

Sa poštovanjem!

  • Predsednik UGIS-a
  • ing Vujanović Živojin.
  • Tel: 069-155-41-22

 

 

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina